Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Carte manual, Antifrauda 2013
48 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Manualul, în forma actuală, este pentru intreprinzătorii şi pentru managerii care doresc să îşi protejeze afacerea de fraude, este pentru membrii în consiliile de administraţie şi pentru liderii puternici care doresc să edifice organizaţii sănătoase şi performante.

Manualul este pentru angajaţii din audit, compliance, credite, risc, resurse umane, operaţiuni şi control intern, care au responsabilităţi de prevenire şi detectare a fraudelor interne. Capitolul de fraude pe vânzări este pentru toţi angajaţii din vânzări, colection si credit management.

Invit cititorii să calculeze cât reprezintă 4 % din cifra de afaceri anuală a organizaţiei - aceasta este valoarea medie pierdută anual prin fraude conform studiului ACFE - şi să considere că valoarea obţinută este bugetul antifraudă – atât puteţi salva!

Cartea este virtuală şi nu este tipărită pentru că este Vie, şi pentru că descurajez consumul de hârtie, de aceea livrez cartea in format pdf. Ea este înregistrată la Biblioteca Natională, având cod ISBN 978-973-0-1416-5 şi nu poate fi multiplicată sau distribuită fără acordul meu.

De la 26 de pagini prima editie, cartea a ajuns la 120 de pagini ediţia a şasea şi creşte mereu, de aceea o numesc Carte vie. Cartea trăieşte şi creşte dacă şi tu povesteşti despre ea prietenilor şi colegilor tăi buni. Astfel îţi asumi din valorile mele şi îmi dai putere să merg mai departe.

Cine cumpără cartea o dată, primeste intr-un an minim patru ediţii cu update-urile produse şi marcate distinct in carte. Am introdus toate conturile de e-mail ale clienţilor care au cumpărat cartea, în CRM-ul cărţii şi aplicaţia transmite clienţilor timp de un an fiecare ediţie, în mod automat. Iar 2013 este asigurat ca şi cazuistică.

Cititorii mi-au spus că dimensiunea cărţii ar putea fi o problemă, deoarece puţini manageri au timp să citească atent o carte electronică de 120 de pagini. Atunci am ţinut cont de recomandarea unui client deştept şi am feliat cartea şi studiile de caz, care pot fi cumpărate de pe site-ul www.ymc.ro, şi la bucată. Astfel site-ul va fi un magazin online, unde cazurile poti fi cumpărate separat, la fel şi capitolele, dar fără discount şi numai pe bază de card bancar prin aplicaţia instalată pe www.ymc.ro .

Am implementat o aplicaţie de identificare a vizitatorilor şi un instrument de căutare pe bază de cuvinte cheie, care vor permite potrivirea clientului cu tema dorită. Dacă cineva nu găseşte în carte un tip de fraudă sau un mecanism de control, îmi poate lăsa un mesaj şi atunci caut eu în resursele mele pentru a-l servi cu ce are nevoie.

Ediţia a VI-a aduce ca noutate un capitol privind fraudele în vânzări. Am descris mai multe scheme de fraudă şi riscuri de fraudă, pe domeniul vânzărilor şi am lucrat trei luni ca agent de vânzări pentru a învăţa din teren cum se produc fraudele în vânzări.

Nu există protecţie completă împotriva fraudelor iar acestea se produc mai ales când nu eşti pregătit să le faci faţă, de aceea oamenii trebuie instruiţi iar controlul intern, etica, auditul intern şi conformitatea trebuie modelate în fiecare organizaţie, ţinând cont de mai multe caracteristici arătate în manual. Aşa cum evoluează fraudatorii tot aşa evoluează şi Manualul Antifraudă, după cum veţi citi mai departe.
Din Gura in Gura